Haber

Yumurtalar haşlarken patlamasın! 1 çay kaşığı ekleyin, kabuk bile çatlamıyor

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiHaşlanmış yumurtaların pişerken patlaması, mutfakta en sık karşılaşılan sorunlardan biri. Tencerenin içinde kabuğu çatlamış, beyazı dışarı taşmış yumurtalar hem görüntüyü bozabilir hem de temizlik konusunda sizi yorabilir. Endişelenmeyin, bir çaresi var! Küçük ama etkili yöntemlerle yumurtaların dağılmadan, tam kıvamında ve kusursuz görünümde pişmesini sağlayabilirsiniz. Peki yumurtaların haşlanırken patlamasını önlemek için nelere dikkat edilmeli?

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
batum escortstbilisi escortbatum escortbayan escortბათუმის ესკორტიtbilisi escortsescort batumHoliganbetRize escorttrabzon Escort